Καλώς ήρθατε στο blog
των ανακαινίσεων...
  • 210.7516.111
  • 210.7516.222
  • 210.7516.722

Ποιοι ειμαστε..

  

Λίγα λόγια για εμάς...

Από το 1968 η οικογένεια Βίδου, είναι στον χώρο των οικοδομικών εργασιών. 
Πιστοί σε αυτήν την οικογενειακή παράδοση, από τότε μέχρι σήμερα, εργαζόμαστε καθημερινά στο χώρο της ανακαίνισης & γενικώς των οικοδομικών εργασιών. Η αγάπη για την τέχνη μας & η ανάγκη της αγοράς για γνήσιους επαγγελματίες πιστοποιημένους τεχνικούς, μας ώθησε να εξελιχθούμε πιο δυναμικά στον χώρο μας.

Το 2001 υπό την καθοδήγηση του Νικόλαου Δ. Βίδου δημιουργείται η 
αnαkαinisi.  Όλα αυτά τα χρόνια, η αξιοπιστία & ο επαγγελματισμός  μας, έγινε σημείο αναφοράς από τους πελάτες μας. Η πολύχρονη εμπειρία μας, το μεράκι & το αίσθημα ευθύνης όταν ερχόμαστε στον χώρο σας, δικαίως μας έκανε την Νο1 εταιρία ανακαινίσεων στην προτίμηση του κόσμου. 

Οι άνθρωποι μας.  Η Επιλογή των τεχνικών μας γίνεται με υψηλά ποιοτικά κριτήρια, προκειμένου να ανταποκρίνονται στις υψηλές προσδοκίες μας & εσείς με την σειρά σας να είστε σίγουροι για τον τεχνίτη που βάζετε στο σπίτι σας ώστε να μην αντιμετωπίσετε τα γνωστά προβλήματα των μαστόρων.
Αρχιτέκτονες, διακοσμητές, υδραυλικοί, ελαιοχρωματιστές, ηλεκτρολόγοι, γυψαδόροι, & άλλες 26 ειδικότητες είναι έτοιμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους & να σας εξυπηρετήσουν σε οποιοδήποτε μικρό η μεγάλο έργο τους χρειαστείτε.

Επικοινωνείτε πάντα με έναν. Ανεξάρτητα από το πλήθος των εργασιών και των μαστόρων που θα χρειαστεί το σπίτι σας ή γενικά το ακίνητο σας, εσείς επικοινωνείτε πάντα με έναν!! Η αnαkαinisi & ο υπεύθυνος μηχανικός του έργου που σας ανέλαβε, είναι οι υπεύθυνοι  για την καθοδήγηση, τον συντονισμό & την ολοκλήρωση των εργασιών που μας έχετε αναθέσει.

Χρονοδιαγράμματα.  Δεσμευόμαστε για τις εργασίες που αναλαμβάνουμε & την ολοκλήρωσή τους, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που θα γνωρίζετε από την αρχή.

Στόχος μας. Να προσπαθούμε καθημερινά να σας προσφέρουμε εργασίες ποιοτικές στις καλύτερες τιμές της αγοράς και οι οποίες θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα μας έχουν δικαιώσει πλήρως, καθώς όλο & περισσότεροι πελάτες μας εμπιστεύονται, & το όραμά μας γίνεται & δικό τους όραμα.

Η φιλοσοφία μας. Οργανωμένα & όλα στην ώρα τους!

Κόστη. Συζητάμε με τους πελάτες μας  για τις εργασίες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν και προτείνουμε λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες & τα χρήματα που είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν.
Σας παρουσιάζουμε δυο με τρεις διαφορετικές προτάσεις, ώστε  να μπορείτε  να επιλέξετε με ακρίβεια & αντικειμενικότητα, για το ποια εργασία σας ταιριάζει εργονομικά, ποιοτικά, κατασκευαστικά και βεβαίως οικονομικά, με αποτέλεσμα κανένας τεχνικός & καμιά εταιρία να μη σας κοστολογούν αυθαίρετα.

Εγγυήσεις. Η αnαkαinisi ήταν η πρώτη εταιρία που καθιέρωσε την γραπτή εγγύηση σε όλα της τα τεχνικά επαγγέλματα. Σκοπός μας είναι η διασφάλιση του πελάτη μας και η τεχνική υποστήριξη του ακινήτου και μετά το πέρας των εργασιών. Αν μας γνωρίσετε θα καταλάβατε γιατί είμαστε τόσο σίγουροι για τους τεχνικούς μας & τις υπηρεσίες τους.

Στην αnαkαinisi επενδύουμε στον ευχαριστημένο πελάτη. Αγαπάμε και απολαμβάνουμε τη δουλειά μας η οποία όπως καταλάβατε δεν βρέθηκε τυχαία στον δρόμο μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Η αnαkαinisi εξυπηρετεί όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής καθώς και την υπόλοιπη Ελλάδα (έπειτα από συνεννόηση), προσπαθώντας με τους μόνιμους και τους συμβεβλημένους συνεργάτες της, να σας παρέχει το καλύτερο δυνατό από την πολύχρονη εμπειρία τους.

                                                                                                                        Με εκτίμηση
                                                                                                                      Νικόλαος Δ. Βίδος