Καλώς ήρθατε στο blog
των ανακαινίσεων...
  • 210.7516.111
  • 210.7516.222
  • 210.7516.722
  • 6977.004 634 cosmo

Σχεδια - 3D Απεικονισεις

Στην anakainisi σχεδιάζουμε την ανακαίνιση σας.

Από τα πρώτα και πιο σημαντικά στάδια μίας ανακαίνισης σπιτιού, είναι αυτό της μελέτης. Αυτή περιλαμβάνει το σύνολο των εργασιών ταυτόχρονα με τη δημιουργία κατόψεων που απεικονίζουν τις αλλαγές που πρόκειται να συμβούν στο χώρο. Αυτή η μελέτη και ο σχεδιασμός είναι απαραίτητα  για τη πλήρη αντίληψη της ανακαίνισης που πρόκειται να συμβεί.

Στο πρώτο κιόλας ραντεβού μεταβαίνει στο χώρο μηχανικός. Καταγράφει τις εργασίες που θέλετε να κάνετε, αποτυπώνει τους χώρους που πρόκειται να αλλάξουν και γίνονται οι αντίστοιχες κατόψεις με την προτεινόμενη από εμάς διαρρύθμιση. Έχοντας συγκεκριμένη οικονομοτεχνική μελέτη και σχέδια σαν βάση μπορούμε να  πραγματοποιήσουμε αλλαγές προκειμένου να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα τόσο σχεδιαστικό όσο και οικονομοτεχνικό.

Πριν προχωρήσουμε στην ανακαίνιση ο πελάτης επιλέγει τα υλικά που θέλει να χρησιμοποιήσει (πλακάκια, είδη υγιεινής κ.τ.λ). Στη συνέχεια δημιουργούμε φωτορεαλιστική απεικόνιση (3D) του μπάνιου και της κουζίνας ή οποιουδήποτε άλλου χώρου χρειάζεται. Με αυτόν τον τρόπο:

  • Γίνεται καλύτερα κατανοητή η όποια αρχιτεκτονική ή διακοσμητική παρέμβαση.
  • Μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τα χρώματα και τα υλικά στο σύνολο τους και να επιλέξετε τον ιδανικό για εσάς συνδυασμό.
     

ο σημαντικότερο είναι όμως ότι πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε εργασία εσείς έχετε επαρκή εικόνα του τελικού αποτελέσματος, γνωρίζετε το τελικό κόστος, και το ακριβές χρονοδιάγραμμα, πριν ακόμα κλείσει οποιαδήποτε συμφωνία.

 

Αρχιτεκτονικές / Διακοσμητικές προτάσεις


Εάν το να επιλέξετε πλακάκια ή το πορτάκι και τον πάγκο που θα μπει στην κουζίνα, ή ακόμα και την απόχρωση που θα βαφτούν οι τοίχοι του σπιτιού, και γενικά η επιλογή των υλικών είναι κάτι που σας φαίνεται βουνό, οι αρχιτέκτονες της anakainisi μπορούν να σας βοηθήσουν. Σας παρέχουν διακοσμητικές προτάσεις ως προς τα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ή ακόμα και του οικιακού εξοπλισμού (έπιπλα) με σχέδια και τρισδιάστατες φωτορεαλιστικές απεικονίσεις .

-----------------------------------------------------------

Follow anakainisi on social media

        

----------------------------------------------------