Καλώς ήρθατε στο blog
των ανακαινίσεων...
  • 210.7516.111
  • 210.7516.222
  • 210.7516.722
  • 6977.004 634 cosmo

Κουφωματα Αλουμινιου - Ξυλινα κουφωματα - PVC κουφωματα

Κουφώματα Αλουμινίου - Ξύλινα κουφώματα - PVC κουφώματα

KΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ


 

►  Γιατί να προτιμήσετε την anakainisi για την αγορά και τοποθέτηση των αλουμινίων σας:

 

Στην Ελληνική αγορά κυκλοφορούν οχτώ με δέκα περίπου μάρκες κουφωμάτων αλουμινίου.

Το σίγουρο είναι ότι όλοι θα προσπαθήσουν να σας πείσουν ότι έχουν το καλύτερο προϊόν και βέβαια στην καλύτερη τιμή. Αυτό όμως που ποτέ δεν θα κάνουν, είναι το να συγκρίνουν το δικό τους προϊόν με ένα άλλο προϊόν κάποιας αντίστοιχης εταιρίας (ονομαστικά) π.χ. ένα κούφωμα της europa με ένα της alousystem, η ένα της etem με ένα της kommerling κ.τ.λ Λογικό είναι!… δεν θα κάνουν διαφήμιση στους άλλους (έστω και μαύρη).
Π.χ.  Ένας αλουμινάς συνεργάζεται με δυο η τρεις εταιρείες αλουμινίων (μάρκες). Ο λόγος που δεν μπορεί να συνεργαστεί με όλες είναι, γιατί η κάθε μάρκα αλουμινίου απαιτεί τα κατάλληλα εργαλεία & καλούπια, τα όποια είναι πανάκριβα. Για να μπορέσει να κατασκευάσει κάποιος κουφώματα & από τις δέκα εταιρείες, θα πρέπει να επενδύσει κάποια χιλιάδες euro, όπου θα ήταν και παράλογο. Με το να "τζιράρει" κάποιος σε μια ή δυο εταιρίες, έχει καλύτερες εκπτώσεις & μεγαλύτερο κέρδος και για αυτόν αλλά και για τον πελάτη.
Το αποτέλεσμα; Θα σας πουλήσουν αυτά που κατασκευάζουν και τοποθετούν και σαφώς θα σας πουν ότι είναι τα καλύτερα των άλλων. Λογικό είναι!...να πουλήσουν θέλουν οι άνθρωποι.

Στην anakainisi όμως... η φιλοσοφία μας είναι εντελώς διαφορετική!

α. Σας παρουσιάζουμε δείγματα κουφωμάτων & από τις εννέα- δέκα εταιρίες, ώστε να έχετε πλήρη εικόνα  για το αλουμινένιο κούφωμα που θα επιλέξετε.

β. Σας παραδίνουμε εγγράφως τις επίσημες προδιαγραφές και το κόστος των αλουμινίων, έτσι ώστε να είστε εσείς αυτοί που θα επιλέξουν πιο αλουμίνιο ταιριάζει στις ανάγκες του σπιτιού και της τσέπης σας και όχι κάποιος που απλά προσπαθεί να σας πουλήσει.

γ. Με αυτόν τον τρόπο οι πελάτες μας, αποκτούν πλήρη τεχνική ενημέρωση σε 20΄λεπτά. Επιλέγουν μόνοι τους ποιο κούφωμα ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους, είτε από θέμα οικονομικό είτε από θέμα αισθητικής - design. Τόσο λοιπόν χρειάζονται οι τεχνικοί της anakainisi για να σας ενημερώσουν…20 λεπτά από τον χρόνο σας!

και μην ξεχνάτε...

Τοποθετούμε τα κουφώματα που θα διαλέξετε και σας κάνουμε δώρο την επισκευή των μερεμετιών, το σοβάτισμα, τον ελαιοχρωματισμό, την απομάκρυνση των μπαζών και βεβαίως τον καθαρισμό του χώρου όπου εργάστηκαν τα συνεργεία μας.

Στην anakainisi είμαστε όλοι τεχνικοί και όχι πωλητές εταιρείας κουφωμάτων.
Πρωταρχικός μας σκοπός είναι η ενημέρωση του καταναλωτή & όχι η προώθηση & πώληση των κουφωμάτων ή υλικών της κάθε εταιρίας.

ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ


Όταν το παραδοσιακό συναντάει το σύγχρονο και όταν το κλασικό συναντάει το μοντέρνο τότε μιλάμε για ξύλινα κουφώματα. Σε συνδυασμό με την απλότητα την καλαισθησία και τη μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κουφώματα για το σπίτι σας που ανταποκρίνεται ακόμα και στις μεγαλύτερες προσδοκίες σας.

 
Η anakainisi αναλαμβάνει για το σπίτι, το εξοχικό, η ακόμα και για τον επαγγελματικό σας χώρο την δημιουργία και την εγκατάσταση ξύλινων κουφωμάτων με μεράκι και λεπτομέρεια στη καλή κατασκευή.

 

• Κύριες εισόδους

• Παντζούρια

• Τοξωτά

• Τοποθέτηση συρόμενων συστημάτων

• Τοποθέτηση ανοιγόμενων συστημάτων

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ PVC


Τα σύγχρονα συστήματα πλαστικών κουφωμάτων pvc είναι  μια εντελώς νέα σύνθεση η οποία όμως έχει αντιγραφεί από τη φύση και έχει πολύτιμες ιδιότητες. Τα πλεονεκτήματά του είναι η μεγάλη διάρκεια ζωής, το χαμηλό κόστος, η απλή κατεργασία καθώς επίσης και το ότι είναι ανακυκλώσιμο υλικό, θα σας οδηγήσουν να το επιλέξετε.

Η anakainisi αναλαμβάνει την δημιουργία και την εγκατάσταση pvc με εξειδικευμένους τεχνικούς και με μοντέρνο σχεδιασμό. Η χρήση του pvc ως δομικό υλικό μπορεί να κατανεμηθεί στις εξής κατηγορίες:
 

• Μπαλκονόπορτες

• Παράθυρα

• Πόρτες εσωτερικές & εξωτερικές

• Ρολά

• Ντουλάπες

-----------------------------------------------------------

Follow anakainisi on social media

        

----------------------------------------------------